CookingShow
  • Domov
  • Cookingshow
  • Vojto Artz
  • Recepty
  • Galéria
    • Video
  • Aktuality
  • Kontakt

Recepty

Závin s cukrovou repou a vínovou penou ( 2 rolky)
Studená polievka z manga a medového melóna
Skladané cestoviny s jesennou zeleninou a tekvicovým pyré
Šafranové rizoto s parmezánom
Polievka z červenej šošovice
Mozzarella s rajčiakmi, figami, listovým šalátom a hrozienkami
Morčací valček s fazuľkami nakyslo
Králičie stehno s krupotom z medvedieho cesnaku
Karfiolová polievka s lososovými haluškami
Jahňacie kolienko na víne so zeleninou a zelerovou kašou
Chrumkavý šalát so sviežim letným dresingom
Hrášková polievka s chrumkavou slaninkou a majoránom ( 4 por.)
Hovädzí hamburger so zeleninovým reliche, slaninou a čedarom
Smotanový kaleráb s mäsovými guličkami a zemiakmi
Grilovaný kurací plátok so šošovicou, karfiolom a krúpami
Grilované kuriatko s brokolicou, kukuricou a zemiakovými valčekmi
Farfalle so slaninou , cukinou a mascarpone
Eintopf s klobásou, zemiakmi a fazuľou
Doplnky ku letnej grilovačke
Pikantná orieškovo-korenistá zmes s olivovým olejom a ciabattou
Diviak na čiernom pive s chlebovým knedlíkom
Cestoviny s mäsovými guličkami a bazalkou
Bravčová krkovička so šalátom z koreňovej zeleniny, jabĺk a orechov
Bravčová panenka s paradajkovou omáčkou, špenátom a opečenými zemiakovými kroketami
Teľacia kotleta s tlačenými sladkými zemiakmi a marinovanými slivkami
Bezmäsitý burger s kozím syrom a červenou repou
Zapečená čakanka so slaninou a syrovou omáčkou ( 4 por.)
Zabaglione – Žĺtková pena (4 porcie)
Variácie sviežej jarnej zeleniny so zemiakovým pyré s údeným cesnakom a chrumkavou zemiakovou plackou a perličkou ( 4 por.)
Pečené nové zemiaky s bobkovým listom a cibuľkou ( 4 por.)
Utopence z mletého mäsa ( 4 por.)
Opečený tuniak s paradajkami, rukolou a gremolatou ( 4 por.)
Teplý zemiakový šalát ( 10por.)
Tekvicová polievka ( 4 por.)
Tatarák z čerstvého ananásu s mätou (4 por.)
Švajčiarske rolky s višňovou omáčkou (4 por.)
Špenátový koláč 1ks/ 700g po upečení
Špenátový dip s parmezánom a čerstvým syrom ( 4 por.)
Škoricový chlieb ( 4por.)
Šampiňóny plnené s kozím syrom ( 4 por.)
Šalát z kačacím mäsom a ovocím ( 4 por.)
Sorbet z manga s Tequilou ( 4 por. ) cca 1liter
Rýchla Minestrone ( 4 por.)
Rybacie guľky v paradajkovej omáčke (4 por.)
Rustikálne zemiakovo-syrové tortičky ( 4 por.)
Raňajkové variácie z vajec ( 4 por.)
Polievka z pečených paradajok ( 4 por.)
Polenta s kelom a kozím syrom ( 4 por.)
Pikantný broskyňový kompót ( 2 litre)
Pečené slimáky z lístkového cesta
Pečená zelenina ( 4 por.)
Ovocné millefeuille ( 4 por.)
Gule s Passionfruit
Ovocné chrumkavé crumble
Opečené mušle sv. jakuba s vaječnými rezancami, hubami shi-ta-ke a jarnou cibuľkou ( 4 por.)
Mini hot dogy ( 8 ks)
Marhule v rožku – Detská žemľovka ( 4 por.)
Liptovská kapustnica s celou švábkou( zemiakom), širokými rezancami a slepou kurou (žemľovou knedličkou) ( 10 porcií)
Lievance z kozieho syra, sladkého korenia a jarnej cibuľky (4 ks)
Kuracie stehienka ( 4 por.)
Kuracie prsia s orieškovo-rukolovým maslom ( 4 por.)
Kuracie karí na pakistansky spôsob ( 4 osôb)
Kuracia paštéta s jablkovým želé ( 4 por.)
Pečené kukuričné placky so zeleninou ratatouille a marinovaným kozím syrom ( 4 por.)
Krevetový koktail na šalátových srdiečkach ( 4 por.)
Kovbojské cukríky
Konfitované kačacie stehno so staročeským cibuľovým prívarkom ( 4 por.)
Kari pórom, kuracím mäsom a kokosovým mliekom ( 4 por.)
Jelení koláč ( 4 por.)
Jednoduché gratínované zemiaky ( 4 por.)
Jedlo z jedného hrnca – Polievka z údeného mäsa (4 por.)
Jablkovo-tekvicový koláč s posýpkou a zmrzlinou ( 1 forma cca 10 por.)
Chrumkavá zelenina s baby špenátom a omáčkou ( 4 por.)
Hovädzie na smotane s brusnicami ( 4 por.)
Grilované broskyne s vanilkovým sirupom a čerstvými malinami ( 4 por.)
Gratínovaná sezónna zelenina ( 4 por.)
Gratinovaná ryba so špenátom na ulite Sv. Jakuba ( 4 por./ ks)
Fritto Misto z rôznych druhov syra ( 4 por.)
Frittata s cestovín a cukety ( 4 por.)
Kuracia polievka na francúzsky spôsob (4 osoby)
Foie Gras po slovensky ( 4 por.)
Detské minitoasty ( 4 por.)
Čokoládová tortička s tekutým srdcom (10 ks)
Cestoviny s brokolicou, citrónom a píniovými orieškami ( 4por.)
Caramel Salmon – Losos v karameli
Bravčová panenka s tuniakovou majonézou ( 4 por.)
Baklažánový kaviár
Štedrovečerné punče
Horúci zázvorový nápoj s ovocím (4 poháre)
Štedrovečerné varené víno (1,5 l)
Ten najlepší vaječný koňak (1 liter)
Čokoládové inšpirácie
SORBETTO (4 por.)
Marinované pomaranče so zázvorom (4 por.)
Štedrák
Vianočné makové kopýtka (24 ks)
Maslová vianočka s mandľami a sušenými brusnicami (1 ks)
Pečené medové jablká s mascarpone (4 por.)
Tvarohové soufle (4 por.)
Sladké zemiakové krokety s lesným ovocím (4 por.)
Smažené tvarohové šišky s kyslou smotanou a marinovanými slivkami (4 por.)
Nadýchaná žemľovka z vianočky (4 por.)
Pečené sladké zemiaky s cícerom a smotanovým syrom (4 por.)
Placky s maslovou tekvicou (4 por.)
Hubový kuba (4 por.)
Hubník (4 por.)
Bryndzové zemiačiky s kelom a slaninou (4 por.)
Zemiakové knedle s údeným jazykom a cibuľovou „kapustou“ po staročesky (4 por.)
Pečená šunka na mede
Bravčové špízy s arašidmi a uhorkovou salsou (4por.)
Sviečková na smotane s karlovarskými knedľami (4 por.)
Plnená kačica na slivkách (6 porcií)
Husací guláš z vnútorností s kapustníkom a viedenskou cibuľkou (4 por.)
Ryba v citrónovej strúhanke z rúry (4 por.)
Kapor v tempure s restovanou zeleninou (4 por.)
Losos na karamelizovanej cibuli s čili a koriandrom (4 por.)
Rybacie guľky v paradajkovej omáčke (4 por.)
Pečený kapor s čiernou omáčkou a hrnčekovými mrkvovými knedličkami (4 por.)
Pelmene s údeným pstruhom
Pošírovaná treska s kaviárovými tortelini a penou z vína (4 por.)
Krémová kačacia polievka s domácimi rezancami (4 por.)
Boršč (4 por.)
Kapustnica
Hrachová polievka s údeným mäsom (4 por.)
Moja hubová polievka (4 por.)
Zemiaková polievka s hubami (4 por.)
Polievka zo sladkovodných rýb s pečenými paprikami a paradajkami (5-6 por.)
Vianočná rybia polievka (4 por.)
Domáca čokoládová nátierka s pomarančom
Základné cesto – chlebíky, bagety (4 ks)
Variácie zemiakových šalátov na štedrovečerný stôl
Pečené zemiakové placky s bryndzou a slaninou (5por.)
Zapečený kozí syr s medom a orechmi (4 por.)
Paštéta z husacej pečene s nakladanými hubami (4 por.)
Slimáky v špikovej kosti s prepeličím vajcom (4 por.)
Variácia tatarákov
Králičie rillette v sušenej šunke s omáčkou zo sladkého drievka (4 por.)
Rýchly syrovo-slaninový koláč
Žemľové knedličky s údeným mäsom a kapustou
Pestrý zemiakový šalát s falošnou majonézou
Rýchla sviečková na smotane s brusnicami a slaninovým trhancom
Grilovaná zelenina s pistáciovo-ďatľovým dresingom
Arabská ryža s mätovým dresingom
Pečený ostriež s bylinkovou kôrkou, strukovinami a talianskym prelivom
Zemiaková polievka so sladkou kukuricou a údenou rybou
Kuracia polievka so žemľovým knedlíčkom a zeleninovým jullienne
Pšenové placky so zeleninou, orieškami a koriandrom
Bruschetta s grilovanou zeleninou a syrom feta
Pistáciová sušienka ku káve (20 plátkov)
Lievance s jahodami a domácou vanilkovou šľahačkou
Pečené jarné zemiaky s aioli
Zapečené hovädzie so zemiakovou kašou a orieškami
Smotanová polievka z troch druhov húb
Teplý hubový šalát
Tatarák z lososa s francúzskym dresingom a medvedím kapari
Šalát z rôznych druhov paradajok, jemného kozieho syra a bazalky (4 por.)
Marinovaný pstruh s kalerábom, jablkom a redkvičkou
Avokádový dip s čili a citrónovou emulziou
Vianočné makové kopýtka (24 ks)
Rolky z grilovaného baklažánu s mätovou bryndzou a cuketou so slaninovými škvarkami
Pšenovník so slivkami a jogurtovo-makovou omáčkou
Pošírovaná treska s kaviárovými tortelini a penou z vína (4 por.)
NITRO – COCKTAIL z červeného pomaranča a campari (4 por.)
Filet mignon so špargľovým šalátom a údeným vajíčkom
Bazalkové tiramisu s rebarborou
Variácie marinovaných plodov mora (by Vojto Artz) 10 por.
Sedliacke syrové mini-fondue (4 por.)
Pestrý zeleninový tanier (4 por.)
Kvitnúci chlebík ( 4 por.)
Thajská “polievka” ryba a čili
Variácie exotických šalátikov a omáčok k seafood

Pridajte sa

Ochrana osobných údajov

Kontaktné informácie

Vojto Artz
CookingShow
Mobil: +421 905 537 995
Email: artz@cookingshow.sk

© Copyright Cookingshow 2019. Created by INdividuality.sk

Používame cookies aby sme pre vás zabezpečili ten najlepší zážitok z našich webových stránok. Ak budete pokračovať v používaní tejto stránky budeme predpokladať, že ste s ňou spokojní.

CookingShow
Powered by GDPR plugin
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.

Strictly Necessary Cookies

Strictly Necessary Cookie should be enabled at all times so that we can save your preferences for cookie settings.

If you disable this cookie, we will not be able to save your preferences. This means that every time you visit this website you will need to enable or disable cookies again.

Žiadne produkty v košíku.