4 ks mušlí sv. Jakuba
Olivový olej EV na potretie panvice
2 pl sezamového oleja
100g čerstvých húb Shi-ta-ke
( môžu byť aj sušené)            
Jarná cibuľka- len zelená časť      
4 pl sójovej omáčky Kikkoman    
2 pl vývaru ( podľa potreby)  
200g bezvaječné rezance (ázia) sušené
2 čl hnedého cukru              
Morská alebo himalájska soľ

Telo mušle osušíme papierovým obrúskom, opečieme na troške oleja z oboch strán a osolíme.  Shitake nakrájame na hrubšie rezance a opečieme ich na troške sezamového oleja, pridáme sójovú omáčku ( podľa potreby vývar), cukor a pridáme vopred uvarené a scedené rezance. Celé zľahka premiešame a veľmi rýchlo prehrejeme . Nakoniec vložíme ešte prehriať na rezančeky nakrájanú zelenú časť jarnej cibuľky. Môžeme podávať priamo v ulitách mušlí sv. Jakuba.