1 celé kurča alebo porcie rôznych častí kurčaťa
 
Marináda:
3 pl   kečupu Heinz
3 pl   sójovej omáčky Kikkoman
1 čl   soli
1 pl  koreninovej zmesi Garam Masala

                   alebo zmes:

mletého čierneho korenia
kari korenia
kurkumy
mletej rasce ( rímskej)
mletého koriandra

1 ks  čerstvá čili
2 pl   olivového oleja
2 pl  oleja
4 strúčiky cesnaku
1,5 pl nasekaného čerstvého ďumbiera (zázvoru)
2  stredne veľké cibule
4 ks paradajok aj šery
vývar
2 pl čerstvého koriandra

Kurča očistíme, stiahneme z kože a nasekáme na menšie porcie . Dáme marinovať do pripravenej marinády z kečupu, sójovej omáčky, soli, koreniacej zmesi, čili a oleja. Do woku alebo kastrólika dáme olej, pridáme nasekaný cesnak, najemno nakrájaný zázvor a 1/3 najemno nakrájanej cibule. Necháme restovať do hneda, pridáme porcie kurčaťa a ďalej restujeme. Podlejeme vodou alebo vývarom a dusíme asi 30 minút. Paradajky a ostatok cibule nakrájame na hrubšie mesiačiky a dusíme spolu ešte 5 minút. Odstavíme a  pridáme na hrubo nasekaný čerstvý koriander. Podávame s arabským chlebom.

Rada: Ak nemáte k dispozícií koreniacu zmes Garam Masala môžete si obdobnú zmes jednoducho namiešať z kari korenia, kurkumy, mletej rímskej rasce, mletého koriandra a čierneho mletého korenia, a to v rovnakom pomere .