4 ks kuracích pŕs s krídlom
80g masla
50g píniových orieškov
Hrsť rukoly
1 citrón
Soľ
Mleté korenie
Olej rastlinný
1 bageta
20g masla
Rozmarín
Ol.olej EV
Píniové oriešky nasucho opražíme a necháme vychladnúť. Rukolu umyjeme, osušíme a krátko fritujeme v oleji. Necháme osušiť na papierovom obrúsku. Zmäknuté maslo vymiešame s orieškami, rukolou, osolíme, okoreníme a dochutíme citrónovou šťavou. Kuracie prsia osolíme, okoreníme a potrieme olejom. Opečieme zo všetkých strán dozlatova, potrieme ochuteným maslom a preložíme a dopečieme v rúre predohriatej na 200°C a 15 minút dopečieme. Bagetu nakrájame na tenké plátky, potrieme tenkou vrstvou masla, a pokvapkáme olivovým olejom, ktorý sme ,,parfumovali´´ lístkami čerstvého rozmarínu. Opečieme v rúre.